Репертоар на Народен театар Битола

НЕДЕЛАВА ДВЕ ПРЕТСТАВИ

teatar 2013

Понеделник 02.12.2013, 19.30 ч. „Смртта на трговскиот патник“ , автор: Артур Милер, режија: Љупчо Ѓоргиевски

Вторник  03.12.2013, 19.30 ч. „Смртта на трговскиот патник“ , автор: Артур Милер, режија: Љупчо Ѓоргиевски

Среда 04.12.2013, 19.30 ч., „Лет во место“ , автор: Горан Стефановски, режија: Ненад Витанов

Четврток  05.12.2013, 19.00 ч., „Лет во место“ , автор: Горан Стефановски, режија: Ненад Витанов

Петок 06.12.2013, 19.30 ч., „Лет во место“ , автор: Горан Стефановски, режија: Ненад Витанов

Времето во Битола

Фото на денот

Контактирај со уредникот

Ваша Е-пошта:
Предмет на пораката:
Порака:

Фото галерии