ВРЕМЕТО ВО БИТОЛА

ИАКО Е 10 ЈУЛИ СЕПАК ЛАДНО

vreme juli
  Времето во Битола сеуште е ладно и никој не размислува за летно капење и одмор.Иако се најавуваше топло лето сепак во текот на денот се менува три пати.Останува да видиме како ке биди понатаму.

Времето во Битола

Фото на денот

Контактирај со уредникот

Ваша Е-пошта:
Предмет на пораката:
Порака:

Фото галерии